У столиці помітили відчайдушного дідуся, який їхав на тролейбусі №30, причепившись до задньої стінки транспортного засобу.

Він виглядав, до речі, досить пристойно, судячи з відео, опублікованого на сторінці "Київ оперативний" у Facebook: окуляри, паличка, сумка. Коли водій спробував попередити його про небезпеку, той тільки відмахнувся і сказав, що дуже поспішає.

Витівка дідуся-зачепера викликала ажіотаж в мережі.

"Я фанат цього діда", "Дід красава, є ще порох", "Дідусю переплутав свої таблетки і онука", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Дивіться: дідусь-зачепер у Києві

Обычно мы привыкли видеть за таким занятием подростков, но тут пожилой мужчина, ещё и с палочкой... говорит «спешу»

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 22 januari 2019

Хто такі зачепери?

Зачепери - це люди які пересуваються на громадському транспорті (в основному поїздах) зачепившись (звідси і назва) за поручні, дах при цьому вони не набувають квитків (напевно дуже економні).

Інколи це люди з нездоровою психікою, яким не вистачає адреналіну в звичайному житті і вони намагаються знайти його зачепившись за поїзд і проїхавши так по його маршруту.

Молоді та необережні люди часто закінчують свою "пригоду" у лікарні, смертність – найгірший, але теж поширений фінал для них.

Приміром, якщо в Росії за це штрафують, то у нас максимум можуть "відчитати бешкетника", хоча таких людей краще відправляти до психолога, і не важливо, якого вони віку.

Дивіться: на Дарницькому вокзалі Києва юнака вдарило струмом, коли той катався на даху електрички

Нагадаємо, в Одесі в курортному районі Аркадія виявили мертві тіла двох людей.

Як повідомляв "Знай.ua", під Миколаєвом іноземці витягли сім'ю з палаючого автомобіля. Також "Знай.ua" писав, у центрі Києва величезна брила льоду проломила дах легковика.