Страшна пожежа трапилась в Києві у 24-поверховому житловому будинку на вул. Підвисоцького, 4в, Печерський район.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС України в м.Києві.

Згідно із повідомленням, пожежа почалась близько 21 години 22 січня. Зайнялась електропроводка з 1-го по 11-й поверхи. Пожежу локалізовано о 22:45. Сильно постраждали 7-8 поверхи. Також спостерігалось сильне задимлення з 11 по 22 поверхи.

Пожежу на Печерську станом на 23:20 ліквідовано Сьогодні, 22 січня, о 21:11 до служби 101 надійшла інформація про...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Головне управління ДСНС України у м.Києві op Dinsdag 22 januari 2019

В ході гасіння з будинку евакуйовано 43 чоловіка, серед яких 4 дитини. Ще 3 особи (жінку з двома дітьми) врятовано по пожежній автодрабині.

О 23:20 пожежу ліквідовано. На щастя, жертв та потерпілих немає.

У мережі повідомили, що будинок введено в експлуатацію у 2 кварталі 2017 року.

На місці працювало 14 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 53 особи особового складу. Причини пожежі встановить слідство. Але мешканці припускають, що займання сталось через проблеми із електрикою.

Прямо зараз щось палає на Підвисоцького, 4В. За інформацією очевидців, у квартирі знаходиться дитина та чоловік. На місці працюють рятувальники #ДСНС. Деталі встановлюються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 22 januari 2019

Нагадаємо, у Запоріжжі матір загиблих у пожежі дітей вкоротила собі віку: деталі трагедії, фото.

Недалеко від Запоріжжя в селищі Степне під час страшної пожежі в приватному будинку загинула сім'я. За інформацією рятувальників, з нез'ясованих причин загорівся приватний будинок, де перебували 29-річний чоловік (брат власниці будинку) і двоє дітей — десяти і чотирьох років. У пожежі ті, хто знаходився у будівлі загинули. Також відомо, що власниця житла, повернувшись додому і побачивши те, що трапилося, вкоротила собі віку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, пекельна пожежа забрала життя чоловіка та двох дітей: матір повісилася з горя.

Також Знай.ua писав про те, що в окупованій російським агресором Донецькій області, в підсобці шахти Котляревського сталося загоряння.