Через складні погодні умови станом на вечір 23 січня в поліцію надійшло 851 повідомлення про ДТП по Україні.

Про це стало ясно з слова спікера Нацполіції Ярослава Тракало.

"На 17 годин на лінію "102" надійшов 851 дзвінок про ДТП. З них – 44 аварії з постраждалими. 1 громадянин загинув (в Чернігівській області), 43 людини отримали травми різного ступеня", – каже спікер.

За його словами, лідером антирейтингу за кількістю аварій є місто Київ (235 аварій), а також Київська, Дніпропетровська та Харківська області.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тракало підтверджує, що в 6 областях зберігаються обмеження для проїзду великовагових вантажних і пасажирських транспортних засобів.

"Вони будуть діяти стільки, скільки потрібно для розчищення доріг та забезпечення безпеки руху транспортних засобів", – підкреслює Тракало.

Нагадаємо, Під Миколаєвом іноземці витягли сім'ю з палаючого автомобіля: була дорога кожна секунда

Стало відомо, що нещодавно брати Умуд та Сабір Шириновы, які живуть у Миколаєві, змогли витягнути з палаючого автомобиля трьох людей.

Про це повідомив Аділь Бабаєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за словами чоловіка, брати Умуд та Сабір Шириновы по дорозі з готелю-кафе «Інгул», який знаходиться за межею міста Миколаєва, побачили перевернутий причіп від вантажівки. Вони зупинили машину, а потім підійшли до водія вантажного автомобіля. Як з'ясувалося, буквально в 40-50 метрах від них на узбіччі горів перевернутий автомобіль, а в салоні плакала дитина.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Кінець маршруткам: українцям анонсували революційні зміни на дорогах

В українських містах, насамперед у великих, не повинно бути ніякої маршрутки.

Про це висловився глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян, передає "5 канал".

Також Знай.ua" писав про те, що Зірка інтернету розбилася на смерть, роблячи селфі в бікіні: фото красуні

Відома блогерша-альпіністка загинула в горах під час нещасного випадку. Відомо, що трагедія сталася ще 20 січня, проте труп дівчата досі залишається в горах з-за складних погодних умов.