Через потужний і тривалий снігопад в українській столиці в головному аеропорті країни "Бориспіль" попередили про зміну в розкладі авіарейсів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби аеропорту.

"Шановні пасажири, в умовах тривалого снігопаду Міжнародний аеропорт "Бориспіль" здійснює всі необхідні заходи для організації безпеки польотів. Ведеться інтенсивна робота по очищенню злітної смуги, перонів та протилідна обробка повітряних суден. При даних умовах - це обов'язкові процедури, що вимагають додаткового часу. Відповідно, на період негоди можливі деякі зміни в розкладі рейсів. Будь ласка, заздалегідь уточнюйте час вильотів/прильотів рейсів в онлайн табло нашого сайту: https://kbp.aero/ Розраховуємо на розуміння, безпека польотів понад усе", - заявили в прес-службі аеропорту на сторінці в соцмережі Facebook.

А ось другий київський аеропорт "Київ" ім. Сікорського, - станом на вечір 23 січня жодної інформації про затримки у зв'язку зі снігопадом не повідомляв. Тим не менш українське інтернет-видання "Mind" з посиланням на довідкову службу аеропорту повідомляє, що затримки рейсів протягом 23 січня становлять від 40 хвилин до години.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Однак, у довідковій службі запевнили, що аеропорт працює в штатному режимі", - додали журналісти.

Варто нагадати, що оператор пасажирських перевезень з Чехії хоче запустити перший поїзд в Україну. Новий рейс з'єднуватиме Прагу і Львів. Перша поїздка по новому маршруту повинна відбутися в грудні 2019 року.

Новий маршрут повинен задовольнити попит українців на поїздки в Європу. Поїздка за новим маршрутом курсуватиме не менше чотирьох разів щодня. Проте, навіть не дивлячись на те, що рейс буде з'єднувати Львів з Прагою, відправною точкою для поїзда буде прикордонна станція Медика. Ці плани Leo Express відправила в адміністрацію залізничного транспорту Польщі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відкриття експресу від "Укрзалізниці" сполученням "Київ-Бориспіль" стала найпомпезнішою подією минулого року. Правда, він зламався практично відразу після запуску, але про це всі успішно забули.

Поки критикувати новинку не розпочав генеральний консул України в Канаді, який на власному досвіді перевірив сервіс та стан поїздів.

Нагадаємо, правила провезення багажу в літаках посилили: інфографіка.

Як повідомляв Знай.uа божевільний росіянин викрав літак і намагався полетіти за кордон.

Знай.uа писав, затримка рейсу: яку компенсацію українці отримають через незручності в аеропорту.