У соціальних мережах користувачі згадали про іронією та сарказм, і додали навіть трохи сатири. Адже мовчки спостерігати за тим, що зараз відбувається на вулицях української столиці просто неможливо.

Користувачів мережі розлютили величезні пробки і затримки громадського транспорту у зв'язку з сильними снігопадами у Києві. І ось вже кілька днів поспіль кияни публікують нові і старі фотожаби про погодну обстановку та прибирання снігу в столиці.

Варто зазначити, що героями фотожаб стали персонажі популярних фільмів і міський голова Володимир Кличко. Пропонуємо тобі наш дорогий читач подивитися на найцікавіші та дотепні приклади народної творчості, так сказати, про наболіле:

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що негода скувала дороги столиці, рух у деяких районах вкрай складний. Через нерозчищені дороги і навали транспорту утворилися затори, авто на слизькій дорозі та недотримання безпечної швидкості потрапляють в ДТП, паралізуючи рух транспорту.

У четвер, 24 січня, станом на 11.00 годину згідно з даними Google Maps, рух транспорту ускладнено у Шевченківському районі. В заторі стоїть вулиця Гетьмана в бік Шулявського мосту, а також затор на вулиці Жилянській.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через потужний і тривалий снігопад в українській столиці в головному аеропорту країни "Бориспіль" попередили про зміну в розкладі авіарейсів. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби аеропорту.

А ось другий київський аеропорт "Київ" ім. Сікорського, - станом на вечір 23 січня жодної інформації про затримки у зв'язку зі снігопадом не повідомляв. Тим не менш українське інтернет-видання "Mind" з посиланням на довідкову службу аеропорту повідомляє, що затримки рейсів протягом 23 січня становлять від 40 хвилин до години.

Нагадаємо, мороз до -30 і сніжний шторм: лютий закриє українців вдома надовго.

Як повідомляв Знай.uа погода в лютому змусить забути про ранню весни: морози -30 і сніговий армагеддон.

Знай.uа писав, погода на 24 січня: зима розділила Україну на дві частини.