У Київській області вісім дітей отруїлися після поїздки на шкільному автобусі, двоє з них потрапили у реанімацію. Повідомила прес-служба поліції в області.

Отруєння Скрипалів: поліція відновила хронологію подій

За попередніми даними правоохоронців, автобус привіз дітей з навколишніх сіл у школу села Морозівка.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Київ забив тривогу: нова хвиля отруєнь скосила майже дві сотні людей

"Школярі по дорозі відчули запах горілої пластмаси, а згодом цих дітей з симптомами отруєння доставили в районну лікарню міста Баришівка. Як зараз стало відомо, в медичному закладі знаходяться 8 учнів, 2 з яких в реанімаційному відділенні", - розповіли в поліції.

Зараз правоохоронці встановлюють місцезнаходження шкільного автобусу перевізника, який відповідає за технічний стан автотранспорту.

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" поліція Миколаєва нарешті знайшла винуватця масового отруєння школярів.

Інциденту, що стався 21 травня в Миколаївській загальноосвітній школі № 6. У той день на другому поверсі будівлі невідомий розпилив газ. 37 школярів 11-14 років звернулися до медиків зі скаргами на кашель, запаморочення і болю в животі. Слідів отруйних речовин співробітники МНС не виявили, а поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК України «Хуліганство».

Співробітники поліції з'єднання ясували, що до інциденту причетний 16-річний школяр.

Як зізнався сам хлопець, в той день прийшов побачитися з одним в школу №6. Він розпилив у туалеті перцевий балончик, як стверджує, по необережності, намагаючись дістати з кишені телефон. Юнак стверджує, що носив цей балончик для самооборони, а після інциденту сильно злякався і викинув його.
"Знай.іа" нагадує, що стало відомо, що у США п'ятеро людей померли через отруєння салатом ромен. Ще дві сотні - захворіли через заражену кишковою паличкою зелень. Половина хворих опинилася на лікарняних ліжках.

Крім того, нагадаємо, що двоюрідна сестра Юлії Скрипаль Вікторія розповіла, що та готувалася до материнства перед поїздкою в Солсбері.

Вона додала, що перед поїздкою до Великобританії дочка Сергія Скрипаля влаштувала у своїй квартирі ремонт. Одна з кімнат повинна була перетворитися в дитячу.