У столичній лікарні №17 протягом 3 місяців знаходиться молодий чоловік. Туди він потрапив після страшної аварії.

З тих пір його так ніхто і не відвідав. В даний момент проводиться пошук родичів чоловіка, каже волонтер Михайло Кацко в Facebook.

"Хлопець перебуває в київській міській лікарні №17, хірургічне відділення політравми №2 (1 поверх, палата №4). За словами медиків, після аварії потерпілий був у сірій куртці, чорних джинсах, шапці, черевиках і светрі. Також лікарі уточнюють, що на фото в даний момент чоловік може бути більш худим, ніж в реальності", - пише волонтер.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Націоналісти окупували київський університет: студенти ховалися в аудиторіях

Праворадикали С14 прийшли в Національну академію образотворчого мистецтва та архітектури в Києві з-за експозиції студента. Автор виставки Спартак Хачанов закрився в аудиторії, із-за побоювання. Про це повідомив один Спартака Олександр Резніков, передає Громадське.

Він розповів, що 23 січня на позачерговій нараді викладачі академії вирішили виключити студента Спартака Хачанова з університету.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Масове отруєння дітей у Києві: на цей раз небезпека підстерігала в автобусі

В Київській області вісім дітей отруїлися після поїздки на шкільному автобусі, двоє з них потрапили у реанімацію. Повідомила прес-служба поліції в області.

Отруєння Скрипалів: поліція відновила хронологію подій

За попередніми даними правоохоронців, автобус привіз дітей з навколишніх сіл у школу села Морозівка.

Також Знай.ua" писав про те, що Поліція затримала нелюда, який в лікарні зґвалтував жінку: народила на 10-му році коми

У США стався кричущий випадок. Американку, яка вже більше 10 років знаходиться в коме, невідомий зґвалтував прямо в медичному закладі, де її життя штучно підтримувалася апаратами. Ніхто навіть не підозрював про те, що сталося, поки жінка не почала народжувати. Поліція вже затримала підозрюваного.