Пізно увечері у четвер, 24 січня, стало відомо про масштабну пожежу у одному із районів Києва.

пожежа
пожежа

Про це повідомляє ТСН.

У повідомленні йдеться, що по вулиці Сагайдачного, 31 спалахнув двоповерховий будинок.

За попередньою інформацією, займання сталося близько 22-ї години на другому поверсі будинку. Відомо, що на першому поверсі цієї ж будівлі розташований ресторан турецької кухні та піцерія.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Пожежникам вдалося ліквідувати вогонь майже одразу. Про причини пожежі та постраждалих інформація поки не надходила.

Нагадаємо, страшна пожежа трапилась в Києві у 24-поверховому житловому будинку на вул. Підвисоцького, 4в, Печерський район.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС України в м.Києві.

Згідно із повідомленням, пожежа почалась близько 21 години 22 січня. Зайнялась електропроводка з 1-го по 11-й поверхи. Пожежу локалізовано о 22:45. Сильно постраждали 7-8 поверхи. Також спостерігалось сильне задимлення з 11 по 22 поверхи.

В ході гасіння з будинку евакуйовано 43 чоловіка, серед яких 4 дитини. Ще 3 особи (жінку з двома дітьми) врятовано по пожежній автодрабині.

О 23:20 пожежу ліквідовано. На щастя, жертв та потерпілих немає.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Росії в підмосковному місті Балашиха прогримів вибух – ледь не злетів у повітря сімнадцятиповерховий будинок.

Поки немає ніяких даних про загиблих і постраждалих, теракт в російських правоохоронних органах не підтверджують. Як пише видання "Факти", будинок був абсолютно новим, і в експлуатацію був зданий тільки в 2018 році. Будова була не газифікована.

У багатьох квартирах велися ремонтні роботи, а тому основною версією ПП вважається неправильне використання або порушення при зберіганні газових балонів.

Також Знай.ua писав про те, що у четвер, 24 січня, у російському Владивостоці сталася страшна трагедія.