У п'ятницю, 25 січня, в Києві був виявлений труп чоловіка, який знаходився за адресою: проспект Академіка Глушкова, 9М. Як стало відомо, тіло знаходилося на сходовому прольоті 9 поверху.

Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 09:00, про що повідомляє Информатор з місця страшної знахідки.

Згідно попередньої інформації, будь-яких видимих ушкоджень на тілі немає. Імовірно, смерть настала ще за кілька годин до виклику лікарів. Медикам по прибуттю залишалося лише констатувати смерть. Тіло чоловіка розташовувалося прямо на сходинках сходового прольоту в сидячому положенні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Також повідомляється, що в руках у чоловіка знаходився 5-кубовий шприц, при цьому в даному будинку він не проживав. Попередньо, смерть наступила в результаті передозування наркотиків. На померлому був акуратний чистий одяг, на вигляд йому приблизно 30-35 років. Більш точну відповідь на питання про причину смерті дадуть результати слідчих дій. На місці працювала слідчо-оперативна група, патрульна поліція і бригада «швидкої допомоги».

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що жителі столиці обурені частою відсутністю гарячої води, а також відверто слабким опаленням. Як розповів головний інженер СП "Київські теплові мережі "КП" Київтеплоенерго" Юрій Паливода: "Розгалуженість мереж в Києві дуже велика. Їх можна порівняти з деревом: стовбури і велике гілля - це магістральні трубопроводи, маленьке гілля - це розподільні мережі, листя - це споживачі". Він додав, що в результаті поломки магістрального трубопроводу відключеними виявляються безліч споживачів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Києві не так давно сталася пожежа на другому поверсі двоповерхової будівлі. Як стало відомо, на першому поверсі цього ж будинку розташований ресторан турецької кухні та піцерія. Що спричинило займання і чи є постраждалі, наразі невідомо.

Також "Знай.uа" писав, що через рясні снігопади аеропорт "Бориспіль" повідомив про зміни в графіку авіарейсів. Як повідомили в прес-службі, на даний момент ведуться роботи по очищенню злітних смуг, перонів і протильодовій обробці літаків.