У п'ятницю, 25 січня, громадянин Туреччини став жертвою київських шахраїв. Інцидент стався в районі вулиці Рогнідинської, про що повідомляє "Страна", посилаючись на власні джерела.

Іноземець прямував пішки до готелю "Україна", в якому він зняв номер по приїзду в українську столицю. В цей час повз нього пройшов невідомий чоловік огрядної статури, і в цей час турок звернув увагу, що у незнайомця випала пачка грошей. Він підняв долари, а це були саме вони, після чого покликав неуважного чоловіка, оскільки злегка спілкувався російською мовою.

Далі чоловік підійшов до турка, вихопив долари з його рук і відразу ж пред'явив претензію: пачок було дві, а йому повертають лише одну. Турецький громадянин не усвідомлював, що поступово стає жертвою злочину і почав виправдовуватися, адже пачку підняв тільки одну. В цей момент до чоловіків підійшов ще один, який сунув в обличчя турку якусь червону скоринку з великою печаткою, але без фото, після чого сказав, що він поліцейський і зараз розбереться в інциденті.

Турків не встиг зрозуміти, що йому показали, оскільки скоринка промайнула дуже швидко, та й читати ні російською, ні українською він не вмів. Псевдополіцейський сказав іноземцю вивернути кишені, оскільки він підозрюється в крадіжці, унаслідок чого його необхідно обшукати. Після цього турок, не здогадуючись про те, що перед ним стоять шахраї, віддав їм свій гаманець. Зловмисники непомітно для нього вийняли звідти всі гроші (точна сума встановлюється), а потім повернули жертві порожнє портмоне і негайно розійшлися в різні боки.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Незабаром іноземець зміркував, що його банально обікрали, після чого звернувся вже до справжніх поліцейських, однак правопорушників вже й слід прохолов. На даний момент копи вивчають відеозаписи з камер спостереження, щоб встановити маршрут злочинців і отримати зображення їх осіб. Але враховуючи, що злочин було скоєно в темний час доби, зробити це навряд чи вдасться.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з кінця травня штрафи для власників авто з еврономерами можуть зрости до 170 тис. гривень.

Як повідомляв портал "Знай.uа": з обороту планують вивести банкноту номіналом 500 євро.

Також "Знай.uа" писав, що у лютому українців чекає справжня зима.