В ніч на суботу, 26 січня у дворі 16-поверхового житлового будинку, який розташований на вул. Барбюса, 5в, в автомобілі Lexus виникла пожежа. Про це стало відомо з повідомлення Держслужби з питань надзвичайних ситуацій.

Як йдеться у повідомленні: "В результаті займання автотранспорту стався розлив паливно-мастильних матеріалів на площі 15 кв. м. У 03:12 пожежа була ліквідована".

Як стало відомо, в результаті пожежі автомобіль згорів повністю, при цьому постраждалих немає. На місці інциденту працюють правоохоронні органи, причина виникнення пожежі встановлюється.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Бразилії стався прорив дамби, в результаті чого загинули понад півсотні людей. Трагедія сталася після того, як споруди не витримали тиску води з відходами металургійної промисловості. На даний момент зниклими без вести оголошені 150 осіб, які працювали на шахтах. Всього ж на момент пригоди поблизу перебувало 427 осіб, з яких лише 297 були врятовані.

Як повідомляв портал "Знай.иа": у центрі Львова на території різдвяного ярмарку сталася пожежа, про що стало відомо з повідомлення в місцевому ЗМІ. Як стало відомо, пожежа почалася вдень у вівторок, 22 січня, в одному з будиночків ресторану "Реберня", який розташований біля Оперного театру.

Після цього полум'я перекинулося на два сусідніх будиночка. Через кілька хвилин прогриміли три вибухи, попередньо - вибухнули балони з газом. Як розповіли очевидці інциденту, у висоту полум'я було з п'ятиповерхівку. Рятувальники діяли швидко і злагоджено, завдяки чому пожежа була швидко ліквідована. Його сила була така, що всі три будиночка повністю згоріли за кілька хвилин.

ТакожЗнай.иа" писав, що у підмосковному місті Балашиха стався вибух у сімнадцатиповерховому будинку. На даний момент інформації про поранених і загиблих немає, при цьому правоохоронні органи не підтверджують теракт. Примітно, що будинок був зовсім новим і зданий в експлуатацію в 2018 році. Крім того, споруда не була газифікована.