У Києві на станції метро "Площа Льва Толстого" перестали працювати нові турнікети, які почали функціонувати зовсім нещодавно.

Цю інформацію повідомив радник глави комунального підприємства "Київський метрополітен" і начальник інформаційного центру Оксана Нікифорук, передає "Бізнес.Медіа".

"Зараз на місці працюють фахівці, які продовжують процес установки турнікетів, оскільки потрібно і до банку підключитися, і щоб мережа була. А огородили пристрої з метою безперебійного їх налаштування і підключення. Найближчим часом їх відкриють". Оксана Нікифорук

За словами представника КП "Київський метрополітен" причиною закриття нових турнікетів на станції метро "Площа Льва Толстого" стала необхідність додаткових налаштувань системи.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, у Мелітополі Запорізької області стався кричущий інцидент в одній з міських маршруток, пише Politeka.

Водій з невідомої причини закрив маршрутку і почав ображати неповнолітню дитину. Бабуся дівчинки просить очевидців допомогти в пошуках кривдника.

Прикрий інцидент трапився у Мелітополі днями. Дівчинка їхала в маршрутці без дорослих. На кінцевій зупинці неадекватний водій дочекався поки вийдуть всі пасажири, закрив маршрутку і почав кричати та ображати школярку.

Зі слів бабусі, причини він так і не назвав. Перелякана дівчинка вибігла з маршрутки, але не запам'ятала номер транспортного засобу.

Раніше портал писав, в Києві на станції метро "Площа Льва Толстого" були встановлені турнікети, вироблені в Україні. Про це стало зрозуміло зі слів прес-служби КП "Київський метрополітен".

"Обладнання буде працювати для проходу пасажирів, які користуються безконтактними банківськими картками для оплати проїзду. Це дозволить провести якісну перевірку функціоналу техніки в умовах київського метрополітену, а також перерозподілити пасажиропотоки для зручності пасажирів (режим fast line)", – кажуть у прес-службі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", водій авто пересів в метро і Кличко склав цілий список скарг.

Також "Знай.uа" писав про те, що поліція бере головний вокзал України під цілодобову охорону.