Студента Київської Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури Спартака Хачанова не залишають у спокої через скандальну експозицію.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяви однокурсників студента та інформацію у Facebook.

Агресивно налаштовані молодики влаштували на Хачанова справжнє полювання - спочатку вони навідалися в академію, а пізніше прийшли під стіни гуртожитку, де проживає студент.

Позвонил Спартак Хачанов #Спартак Хачанов сообщил :-20 нациков ждут его под общежитием.Разговор оборвался. ...

Geplaatst door Valery Pirogov op Maandag 28 januari 2019

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наразі інформації про інцидент немає, однак агресивно налаштована юрба під гуртожитком вселяє неабиякі побоювання.

Варто нагадати, що автор виставки Спартак Хачанов зробив інсталяцію під назвою "Парад членів", у якій чоловіче достоїнство, за словами автора, мало символізувати "путінську армію". Однак далеко не всі його зрозуміли правильно.

Студента виключили з вишу, оскільки у ректораті вважають, що Спартак образив честь ЗСУ.

Після засідання ректорату на студента на першому поверсі чекали декілька представників праворадикальної організації С14. Учасник організації Сергій Бондар на своїй сторінці у Facebook виклав фото на підтвердження присутності та назвав студента "ватником".

"С14 прийшли в Академію образотворчого мистецтва. Побачити, як ректорат відраховує донецького ватніка і морального урода Спартака Хачанова", — написав Бондар.

"это не война, они просто чл*нами меряются" С14 прийшли в Академію образотворчого мистецтва. Побачити як ректорат...

Geplaatst door Сергій Бондар op Woensdag 23 januari 2019

Фото інсталяції студента викликало обурення серед праворадикалів, адже вони переконані, що своєю роботою студент образив ЗСУ.

Нагадаємо, праворадикали С14 прийшли до Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури Києві через експозицію студента.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Путін набагато більш майстерний противник Заходу в тій ідеологічній війні, яку сьогодні Росія веде проти США та Європи, ніж був СРСР у часи Холодної війни.

Також Знай.ua писав про те, що експерт заявив, що Путін легко вирішить будь-які проблеми за допомогою пропаганди на телебаченні.