У вівторок, 29 січня в центрі Києва з 17:30 до 19:30 можливе обмеження руху транспорта через проведення мирної ходи.

Цю інформацію повідомили у прес-службі КМДА, передає "ХВИЛЯ".

Мітинг відбудеться у зв'язку з річницею героїчного бою під Крутами.

У столичній держадміністрації розповіли, що обмеження можливі за маршрутом: пам'ятник Героям Крут (Львівська площа) – вул. Велика Житомирська – вул. Михайлівська – Майдан Незалежності – Хрещатик – вул. Грушевського М. – станція метро "Арсенальна" – алея Героїв Крут – Аскольдова могила.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, морози та снігопад цієї зими стали вже звичним явищем для мешканців столиці. Однак, разом з красою справжньої зими, жителям доводиться миритися і з майже півметровими заметами на тротуарах і годинами стояти в пробках, в результаті нерозчищених вулиць. З настанням зими кияни не перестають звертатися в Контактний центр з проханням нарешті прибрати місто від снігу. І з часом коментарі стають все більш жорсткими - люди ледве стримують своє обурення. Подробиці дізнавалися Знай.uа.

Команда Кличка працює в режимі "постфактум"

Незважаючи на те, що снігопади почалися ще в середині листопада, місто весь цей час перебуває у "білому полоні". Киянам майже щодня доводиться втричі довше добиратися до роботи й додому, а водії змушені годинами простоювати в пробках.

"На жаль, Кличко і його команда вже кілька років поспіль продовжують працювати не планово, а в режимі "постфактум". В той час, як всі наперед знають про початок снігопадів, чиновники починають оголошувати про авральномий режим тільки після того, як місто засипле снігом. При цьому, ще й встигають піаритися на цьому. У результаті днями, а то й тижнями в столиці панує транспортний колапс, а люди годинами добираються до роботи", - зазначає Олександр Федоренко, голова київського осередку політичної партії Миколи Томенка "Рідна країна".

Раніше Знай.uа писав про те, що серед засніженого Києва вирішили прокласти водопровід: саме час.

Також Знай.uа повідомляв, що київські "копи" обібрали довірливого туриста до нитки: хотів допомогти, а вийшло, як завжди.