Пожежа на даху тролейбуса, що сталася прямо на зупинці громадського транспорту біля Караваєвих дач, набула чималого розголосу серед інтернет-користувачів. Вчинок водія, який не розгубився і швидко потушив вогонь, обговорили і на засіданні Постійної комісія Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами. Мова йшла про грошову винагороду. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Пару тисяч чи путівка до Єгипту?

Питання щодо виділення премії було піднято на початку засідання.

"Водій повів себе дуже мужньо і професійно: без зайвих рухів та слів оперативно вивів пасажирів і власноруч потушив вогонь на даху тролейбуса. До того ж, цим самим він заощадив не один мільйон гривень у міському бюджеті, які могли б бути витрачені на придбання нового транспортного засобу, якби цей згорів. Тож він обов’язково має отримати премію за свій вчинок", – відзначив депутат Київради Ілля Сагайдак.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як підкреслив Ілля Сагайдак, раніше Віталій Кличко нагороджував кращих водіїв громадського транспорту путівками до Єгипту. Тож саме тому члени комісії прийняли одноголосне рішення звернутися до мера столиці, а не до "Київпастрансу", з питанням відзначення премією або іншими заохоченнями.

"Мать його, транспорт має проходити постійні ТО!"

Втім користувачі соцмереж не вірять в те, що сміливий вчинок чоловіка оцінять премією.

А дехто, взагалі, не стримує емоцій щодо жахливого стану громадського транспорту у місті.

Члени комісії одноголосно проголосували за звернення до Віталія Кличка із відповідним проханням. Проте, кінцеве рішення щодо виділення грошової винагороди або іншого заохочення відтепер виноситиме особисто мер міста.

На зупинці Караваєві Дачі загорівся тролейбус. Водій не розгубився і зреагував миттєво. ______________ Відео: Sergey Bel

Geplaatst door Типичный Киев op Dinsdag 29 januari 2019

Раніше Знай.ua повідомляв, що замість австрійської клініки "хворого" Кличка знайшли на Барбадосі.

Також Знай.ua писав, що у Києві невідомі напали на водія маршрутки і пасажирів: заблокували і залили газом.