У четвер, 31 січня, киян та гостей міста попередили про обмеження руху Південним і Північним мостами.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяву комунальників.

У повідомленні йдеться, що комунальники запланували ремонтні роботи. Учасникам дорожнього руху назвали місця і час обмеження руху транспорту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У Києві через ремонтні роботи найближчим часом обмежать рух транспорту по Південному і Північному мосту", - повідомили у прес-службі "Київавтодору".

31 січня через заплановані ремонтних робіт обмежили рух по Південному і Північному мосту.

"Київавтодор" просить вибачення за тимчасові незручності та просить з розумінням поставитися до труднощів трафіку, пов'язаним з виконанням ремонтних робіт. "З 11.00. До 17.00. 31.01.2019 в зв'язку з ремонтом покриття на Південному мостовому переході буде частково обмежено рух транспорту в напрямку з вул. Миколи Бажана на Столичне шосе", - повідомляє прес-служба "Київавтодору".

"У зв'язку з виконанням ремонту асфальтобетонного покриття на Північному мосту через р. Дніпро 31 січня буде частково обмежено рух транспорту: - з 10.00. до 13.00. в напрямку житлового масиву Троєщина. - з 13.00 год. до 20.00. в напрямку житлового масиву Оболонь ", - додає Київавтодор ".

До уваги учасників дорожнього руху! З 11.00 год. до 17.00 год. 31.01.2019 у зв’язку з ремонтом покриття на Південному...

Geplaatst door Комунальна корпорація "Київавтодор" op Woensdag 30 januari 2019

Нагадаємо, у середу, 23 січня, стало відомо про те, що київська влада планує ремонт іще одного столичного мосту.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Відповідний тендер з’явився на сайті держзакупівель Prozorro.

З документу випливає, що в Солом’янському районі біля кінотеатру "Лейпциг" планують відремонтувати старий пішохідний міст.

Як повідомляв раніше Знай.ua, негода скувала дороги столиці, рух у деяких районах вкрай складний.

Через нерозчищені дороги та навалу транспорту утворились затори, авто на слизькій дорозі та через недотримання безпечної швидкості втрапляють у ДТП, паралізуючи рух транспорту.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві на Нивках поблизу Національної дитячої бібліотеки в Україні перехожі помітили масштабну аварію.