В українській столиці впіймали проворну злодійку, яка "працювала" в торговому центрі "Квадрат".

Жінці вдалося викрасти сумку з великою сумою грошей і дорогим телефоном iPhone X. Про затримання повідомляє "Київ оперативний", публікуючи фото крадійки.

"Одну з дам, яку підозрюють в крадіжці великої суми готівки і iPhone затриманий. Вже здала свою подругу. Як там кажуть -" недовго музика грала, недовго фраєр танцював", - йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, у Миколаєві поблизу суду злочинець розстріляв сімейну пару. Чоловік пояснив свій злочин тим, що у нього "особиста причина для вбивства".

Відео допиту вбивці опублікувала прес-служба Національної поліції на офіційному порталі відомства.

10 років тому пара позичила своєму знайомому $40 тисяч під відсоток. Народний депутат Антон Геращенко опублікував у Facebook відео вбивства подружньої пари в Миколаєві біля Ленінського райсуду. Боржник не виконав своїх зобов'язань з повернення грошей.

Подружжя прийшли до суду, де розглядалося питання про стягнення боргу.

Як повідомляв "Знай.ua", у Хакасії рідні бабуся з дідусем спалили в печі свого онука, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Обвуглений труп хлопчика було знайдено в печі. Інцидент стався, поки мати 11-ти річного хлопчика перебувала в сусідньому селі.

Як повідомило управління слідчого комітету Хакасії, страшний злочин стався ся в селі Харою Таштипского району республіки. Про інцидент стало відомо від місцевих ЗМІ.

Підозрювані 42 і 47 років затримані. Почалося кримінальне виробництво за статтею "Вбивство малолітнього".

Також портал "Знай.uа" писав про те, що фанатів Динамо побили і ледь не пристрелили у закарпатському селі. Один з фанатів київського Динамо опублікував на своїй сторінці в Facebook повідомлення про те, що після матчу 1/8 фіналу Кубка України проти Минаю (1:3) уболівальників столичної команди погрожували вогнепальною зброєю.