У п’ятницю, 1 лютого, в Києві виявили труп літнього чоловіка.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що мертвий чоловік лежав поблизу власного гаражу, який розташований по вулиці Стефана Таранушенка, що районі Троєщини. Відзначається, що чоловік знімав гараж для власного автомобіля.

При цьому жителі навколишніх будинків зазначають, що близько 15 години почули гучний постріл та збіглись до ймовірного джерела звуку. Там же вони помітили чоловіка з вогнепальним пораненням у голову. На місце трагедії відразу ж викликали медиків, проте до їх приїзду він вже помер.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що поруч з тілом чоловіка лежав так званий "обріз".

Співробітники поліції вже встигли розповісти про попередню версію трагедії. За їх словами чоловік міг сам вистрілити собі у голову, коли розбирав та чистиів зброю.

Разом з тим варто відзначити, що правоохоронці затримали підозрюваних у викраденні українського "авторитета" Юрія Василенка в Москві - основного фігуранта справ про вбивства лідера партії "Оплот" Євгена Жиліна і колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Бандит помер від отриманого під час нападу вогнепального поранення.

Як стало відомо, нападники не особливо ховалися при викраденні Василенко, оскільки стрілянина з самого початку не планувалася. Бандити повинні були доставити його на бесіду, якої він намагався уникнути. Однак Василенко спробував чинити опір, в результаті чого в нього випустили кулю з пістолета ТТ. На місці події знайшли фрагмент кістки, тому очевидно, що травму він отримав серйозну.

За записами камер спостереження, а також по авто, на якому бандити виїхали з чоловіком в багажнику поліцейським вдалося швидко встановити особи нападників, однак вони відразу ж залягли на дно - на їх пошук пішло близько двох тижнів. А у четвер, 31 січня поліцейські за підтримки спецназу в Курську і Москві затримали двох учасників нападу.

Як повідомляють правоохоронці: "На допитах вони валять провину на подільників, які ще не спіймані. Всіляко зменшують свою роль у злочині. Про долю Василенко поки чітко не говорять. За оперативними даними, його немає в живих. Він помер від отриманого поранення. Але тіло поки не знайдено ".

Нагадаємо, у Києві зі стріляниною затримали львівського чиновника.

Як повідомляв "Знай.ua", харків'янин пропонував допомогу залежним, а потім перетворював їх на рабів.

Також "Знай.ua" писав, що однорічна дитина в мороз сиділа біля магазину.

Стрілянина у Миколаєві: у поліції назвали причину конфлікту