Шевченківський районний суд заарештував водія, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні масштабної дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на інформацію прес-секретаря столичної прокуратури Надії Максимець у соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці без права внесення застави. Максимець заявила: "Водія Ауді взято під варту на 2 місяці без права на заставу. Термін дії постанови до 01.04.2019".

Як відомо, на площі Перемоги в Києві 31 січня сталася велика аварія за участю п'яти автомобілів, в результаті якої загинула 47-річна жінка. Ще троє потерпілих після аварії були госпіталізовані з травмами різної тяжкості.

29-річному водієві Ауді, який винен у скоєнні аварії, 1 лютого було оголошено підозру. В результаті отриманих травм підозрюваного госпіталізували у відділення закритого типу ЛШМД під наглядом правоохоронців. Також винесено постанову про відбір у нього біологічних зразків на предмет вмісту наркотичних речовин і алкоголю.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в українській столиці біля гаража знайшли труп пенсіонера. Він знімав його для зберігання особистого автомобіля. Мешканці прилеглих будинків розповіли, що почули звук пострілу, після чого збіглися до гаражу, де і виявили чоловіка з вогнепальним пораненням в голову. У поліції заявили, що покійний міг застрелитися в той час, коли розбирав зброю для чищення.

Як повідомляв портал "Знай.uа": двоє чоловіків представилися співробітниками поліції і викрали двох дівчат. Як стало відомо, копами введений план Перехоплення, розшукується автомобіль Hyundai Accent. Також правоохоронці повідомляють, що зловмисники можуть бути озброєні.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві впіймали жінку, яка крала в торговому центрі "Квадрат". Повідомляється, що злодійка вкрала сумку з великою сумою грошей, а також недешевим мобільним телефоном. Фото злочинниці виклали в інтернеті.

‼️ Водія Ауді взято під варту на 2 місяці без права на заставу. Строк дії ухвали до 1.04.2019

Geplaatst door Надія Максимець op Zaterdag 2 februari 2019