Через недолугості працівників авіакомпанії Wizzair людям довелося практично ночувати в аеропорту "Жуляни" три доби.

Про інцидент повідомив один з клієнтів на своїй сторінці в Facebook.

«Ось така цікава ситуація склалася з нами в міжнародному аеропорту" Жуляни ". Рейс до Вроцлава затримують третю добу. Рейс до Варшави затримують дві доби. Рейси до Катовіце затримують майже на добу. І гарантії, що літак вилетить в обіцяний час (в нашому випадку із запізненням на 16 годин) - немає. Перевізник, для кост - "Wizzair" », - повідомив користувач Facebook Олександр Гайдук.

За його інформацією, протягом трьох діб причини затримки називалися різні: то погана погода, то відсутність літака. Однією з причин Wizzair навіть назвав закінчення робочого дня у пілотів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Те погана погода, то відсутність літака. У нашому вже випадку версія була така "у пілотів закінчився робочий день". Люди в розпачі, плачуть. Але кульмінацією став керівник зміни аеропорту (на фото в помаранчевій куртці), який прийшов до нас в стані алкогольного сп'яніння. Я розумію, що у цього поста мало шансів дійти до інформаційних порталів або до компетентних осіб, але важко повірити, що в наш час це норма », - додав Гайдук.

Про інцидент в ЗМІ стало відомо завдяки виданню "ФАКТИ".

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", підлітаючи до Києва, не з першої спроби зміг приземлитися літак, на борту якого перебувала делегація донецького футбольного клубу «Олімпік», про це повідомляє офіційний сайт клубу. У повідомленні говориться, що перешкодою для благополучного приземлення на підльоті до аеропорту «Київ» став густий туман.

Також "Знай.ua" повідомив про те, що іспанська авіакомпанія Vueling анонсувала розпродаж. Очікувалося, що 88 тисяч квитків будуть продані за низькою вартістю - від 16.9 євро. Але в системі бронювання лоукост можна знайти ще дешевші квитки - від 9.9 євро.

Крім того, портал "Знай.ua" писав про те, що літак російської авіакомпанії Nordwind, який з невідомих завданням перебував у Каракасі, повернувся до російської столиці. Про це стало відомо завдяки повідомленням європейських ЗМІ. За інформацією сервісу Flightradar борт покинув Венесуелу близько 17 години за місцевим часом.