Пекельний інцидент стався у понеділок, 4 лютого, в Києві за адресою проспект Маяковського, 66. Вигоріла квартира на 11 поверсі житлового будинку на Троєщині. Точна причина пожежі поки невідома, але мешканка будинку припускає, що її могли спровокувати проблеми з електрикою.

Займання сталося близько о 8 ранку. Про це повідомив Інформатор з місця події.

Як розповіла місцева жителька, чия квартира знаходиться поверхом вище згорілої, пожежу спричинила несправна розетка. У квартирі на момент пожежі знаходилися 3 людини.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Квартира вигоріла майже повністю. На щастя, вогнеборці вчасно прибули на місце події, евакуювали людей з квартири і їхніх сусідів. Людям допомогли вийти на вулицю. Потрепілі встигнувли захопити тільки документи і верхній одяг.

Варто зазначити, що постраждав балкон квартири поверхом вище. Станом на 9:30 рятувальники ліквідували пожежу та виносили з квартири вцілілі речі.

В Киеве на Маяковского загорелась квартира

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 3 februari 2019

На місці події працював наряд поліції, карета швидкої допомоги та 3 одиниці рятувальної техніки. Точна причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, масштабну пожежу в Києві гасили більше доби, дивом ніхто не загинув: фото і відео. На околиці Києва горіли склади.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", рятувальники втихомирили дику пожежу на київських складах, але найстрашніше попереду: відео. В українській столиці рятувальникам вдалося локалізувати масштабну пожежу на вулиці Червоноткацькій у Деснянському районі. Відомо, що вогонь розгулявся в складських приміщеннях. Але, за словами рятувальників, на місці події зберігається загроза обвалу будівельних конструкцій.

Також "Знай.ua" писав про те, що в суботу, 24 листопада, в Індустріальному районі Дніпра сталася масштабна пожежа в кафе.