ДТП сталося у вівторок, 5 лютого, близько 23:00. На вулиці Мілютенка у столиці від автобуса "гармошки" №33 відпало днище.

Інцидент трапився після наїзду на "лежачого поліцейського". Стан громадського транспорту в столиці просто шокує. Після таких ситуацій просто страшно їздити київськими автобусами. Про автопригоду повідомляє Інформатор.

Представники "Київпастрансу" пояснили, що автобус №33 рухався по вулиці Мілютенка у бік вулиці Академіка Курчатова. Після того, як він наїхав на "лежачого поліцейського" біля одного з пішохідних переходів, у нього відірвалося днище. Через цю поломку задня частина автобуса опинилася на асфальті.

У автобуса провалилося днище

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У автобуса провалилося днище

У автобуса провалилося днище

На місце прибув автомобіль технічної допомоги для того, щоб відбуксирувати зламану машину в депо. Там експерти визначать ступінь ушкоджень, які отримав автобус.

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на Донбасі сталася жахлива аварія, є загиблі: кадри трагедії. В результаті зіткнення двох автомобілів на трасі Донецьк-Запоріжжя загинули 5 людей, ще 3 отримали тілесні ушкодження, про що у вівторок, 5 лютого, повідомляє поліція Донбасу. Кількість загиблих в результаті ДТП збільшилася до шести чоловік - пасажир "Шевроле" помер від отриманих травм.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олена Зайцева, яку звинувачують у скоєнні ДТП зі смертельним результатом, може вийти сухою з води. Причина – відомий прокурор, який раніше вже був помічений у справах такого роду, при цьому того разу ніхто покараний не був.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом сталася масштабна аварія за участі військового КРАЗа і вантажівки Volvo, в результаті якої водій останнього авто отримав травми.