У середу, 6 лютого, сервіс таксі Über 6 офіційно оголосив про запуск доставки їжі в Києві - Uber Eats.

Про це повідомили на сайті компанії.

Über Eats опублікував список закладів, звідки можна замовити їжу. Для перегляду доступних ресторанів потрібно вказати адресу доставки.

Повідомляється, що в районі вулиці Хрещатик можна замовити їжу з Mimosa, Belmondo, ЇZH, Gastro bar №7, "Вино і Люди", Pesto Cafe, "Чорноморка", Bali Bowl Cafe, Meiwei, "Чашка espresso bar", Pho.Kyiv та багатьох інших закладів. Всього їх - більше 200.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, в компанії відзначили, що до кінця лютого доставку замовлень будуть здійснювати безкоштовно, і оприлюднили промокод — HELLOKYIV.

Нагадаємо, що новий сервіс доставки їжі в Україні від компанії Uber, відкрив онлайн-реєстрацію на вакансії ресторан-партнера і кур'єра в Києві.

На сайті партнера Uberdrive вже оприлюднені всі умови співпраці, аж до зарплати та періодичності виплат, повідомляє Itc.ua.

Щоб зареєструватися в сервісі досить вказати ПІБ, телефон, електронну пошту і завантажити копії необхідних документів (фотографія, паспорт, водійські права, страховка).

Далі слід вибрати вид співпраці з варіантів:

  • піший кур'єр,
  • кур'єр на своєму велосипеді/скутері,
  • кур'єр на скутері компанії,
  • кур'єр на власному автомобілі.

У кожному з варіантів необхідно мати вік від 18 років і старше.

Залежно від часу знаходження в онлайні і виду транспорту, у Über Eats обіцяють оплату від 11 тис. грн до 25 тис. грн на місяць. Кур'єри будуть отримувати оплату 60 грн/год, а кур'єри "на колесах" — 100 грн/год, при цьому кур'єр додатково отримає бонуси і чайові.

Нагадаємо, що в Києві на проспекті Тичини в суботу, 26 січня, таксі Über протаранив маршрутку "Богдан". За словами таксиста, він не зміг впоратися з керуванням на занесеній снігом дорозі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Über створить розумні самокати та велосипеди з автопілотом.

Також портал "Знай.uа" писав, що водій Über заснув за кермом і сталося страшне.