На столичному вокзалі стався неприємний і навіть трагічний інцидент. Так, на другому поверсі Південного вокзалу помер пасажир. Чоловік запізнився на поїзд, який відправився за своїм маршрутом в Лисичанськ. В приміщенні вокзалу чоловік до останніх хвилин життя перебував у нетверезому стані.

Про це повідомляє Інформатор.

За інформацією журналістів, тіло чоловіка виявили волонтери, які чергують на вокзалі, приблизно о 2:15, 7 лютого. За словами волонтерів, 39-річний чоловік буквально на кілька хвилин запізнився на поїзд, що йде в Лисичанськ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До будівлі вокзалу чоловік увійшов, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння — його сильно хитало. Коли він дізнався, що запізнився на свій потяг, то вирішив переночувати в залі очікування. Приблизно через годину волонтери виявили, що пасажир погано себе почуває. Його намагалися привести до тями, використовуючи нашатирний спирт, і поклали набік, щоб чоловік не захлинувся власною слиною. Проте всі їхні зусилля виявилися марними, пасажир помер прямо в будівлі Південного вокзалу.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, бригада швидкої допомоги та слідчо-оперативна група. Деталі трагічної події встановить слідство.

Варто нагадати, що нещодавно завершилося досудове розслідування у справі Катерини Бабкіної, яка втопила в Києві рідних дітей. За даними столичної прокуратури, жінка зізналася, що дійсно вона відправила на той світ свого 5-річного сина і 6-річну доньку у озері Срібний кіл у Дарницькому районі Києва і намагалася покінчити з собою.

Дії Бабкіної кваліфіковано за п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, а також малолітніх дітей) Кримінального кодексу України. Прокуратура наполягає на примусовому лікуванні жінки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 3 лютого, у Кривому Розі сталася страшна трагедія. Від ускладнень після перенесеного кору померла місцева жителька. Відомо, що жінка захворіла 21 січня. 29-го її вже у важкому стані госпіталізували у відділення інтенсивної терапії Криворізької інфекційної лікарні. Хвороба дала ускладнення у вигляді пневмонії. 3 лютого 46-річна жителька померла в лікарні.

Нагадаємо, спливла страшна правда про смерть замерзлої під Житомиром студентки: не перша жертва.

Як повідомляв Знай.uа загадкове самогубство чоловіка поставило Рівненщину на вуха: знайшли записку.

Знай.uа писав, любовний трикутник пенсіонерів-геїв у Росії закінчився страшною трагедією.