У четвер, 7 лютого, в Києві невідомі викрали чоловіка.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що невідомі заштовхали чоловіка в автомобіль Opel Astra сірого кольору з номерами АМ9882СВ.

Після цього вони поїхали у напрямку Оскорків.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нацполіція ввела план "Перехоплення" по столиці і Київської області. Якщо ви бачили цю машину прохання повідомити на гарячу лінію "102".

Разом з тим варто відзначити, що правоохоронці викрили у Києві інтернет-порностудію, в якій працювали 20 дівчат.

"Під час проведення процесуальної дії ми затримали власника, адміністраторів та працівників порностудії. Ми встановили, що облаштував її 31-річний киянин", - розповів т.в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Києва Олексій Гаврилюк.

Він додав, що зловмисник під порностудію орендував чотириповерховий будинок.

"Місцевий мешканець залучив до свого бізнесу двох чоловіків – адміністраторів, які організовували та контролювали роботу веб-моделей. Крім того, до складу злочинної групи входила жінка, яка вербовувала дівчат та проводила з ними співбесіди", - розповів Гаврилюк.

Повідомляється, що дівчата працювали у три зміни в режимі онлайн і отримували за свою роботу 40% від загального прибутку.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання організатора, у автомобілі, у місці, де відбирали дівчат, та у будинку, де функціонувала порностудія.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) ККУ.

П’ятьох учасників злочинної групи затримали, їм оголосили про підозру.

"Суд обрав їм міри запобіжного заходу: організатору – у вигляді домашнього арешту, а іншим – особисте зобов’язання. Фігурантам загрожує до 7 років позбавлення волі", - підсумували у поліції.

Нагадаємо, нові деталі викрадення дівчат у Києві змусили копів заклякнути.

Як повідомляв "Знай.ua", сина нафтового топ-менеджера знайшли мертвим.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві "копи" викрали двох дівчат.

У Києві власнику повернули авто через годину після викрадення