У місті Бровари під Києвом неповнолітня дитина випала з вікна на будівельному майданчику.

Про це повідомляють ЗМІ.

ВІдомо, що прибулі на місце медики протягом довгого часу не могли потрапити на територію будівництва. Тому довелось викликати рятувальників, які у відкрили ворота.

Вже після цього медики змогли надати дитині допомогу та доставили його до лікарні. В даний момент життю дитини нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у Запорізькій області пропав дитина. Десятирічний хлопчик відправився погуляти і не повернувся додому, повідомили у відділі комунікації Нацполиции області. Враховуючи підвищену останнім часом криміногенну обстановку в Україні, спокою це батькам не додало. Інцидент стався в місті Мелітополь.

У четвер, 7 лютого, близько 9:40 в поліцію із заявою про зникнення дитини звернулася місцева мешканка. Жінка розповіла, що минулого вечора її 10-річний онук пішов гуляти біля свого будинку на вулиці Університетській і зник.

Варто відзначити, що при собі хлопчина не мав мобільного телефону. На пошуки дитини був спрямований весь особовий склад місцевої поліції.

За останніми даними, хлопчик знайдений цілим і неушкодженим.

Розшукали дитину біля одного з супермаркетів на вулиці Інтеркультурній. Неповнолітній розповів поліцейським, що гуляв всю ніч по місту, тому що боявся, що його будуть сварити батьки.

В даний час зниклу дитину повернули додому. З хлопцем і його батьками провели профілактичну бесіду. В даний момент життю дитини нічого не загрожує.

Крім того варто додати, що у місті Покровськ Донецької області знайшли труп невідомого підлітка. Про це повідомили в прес-службі місцевого відділу Нацполіції.

Тіло було виявлено в ніч на четвер, 7 лютого. За попередніми даними, підліток соврешил суїцид через повішання. Його тіло знайшли на мосту.

Тіло хлопчика виявив сусід, який вранці вийшов на рабоут.

"На вигляд йому було 14-15 років, він був у шльопанцях і куртці. Мабуть, місцевий. Спочатку думали, що він міг бути з сусіднього притулку. Коли туди з'їздили, з'ясували, що ні", - розповів очевидець.

Місцеве ЗМІ зазначає, що хлопчик був вихованцем Благодійної організації "Центр допомоги дітям "Отчий дім". Цю інформацію повідомив керівник центру Олексій Каган

Нагадаємо, під Одесою першокласник задихнувся під час гри.

Як повідомляв "Знай.ua", таємнича смерть жінки сколихнула Харківщину.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві школяр випав з вікна багатоповерхівки і дивом вижив.

В Краматорську однорічний хлопчик випав з вікна п'ятого поверху і не постраждав