У Києві, на Оболонському проспекті, біля станції метро "Почайна" невідомий озброєні люди вчинили напад на пункт обміну валют.

Цю інформацію передає Обозреватель.

Як повідомляють правоохоронці, нападників було двоє. Чоловіки працювали в рукавичках, а їхні обличчя закривали медичні маски.

Поки поліцейські не встановили, яку кількість грошей викрали злочинці. Передбачається, що мова йде про суму більше $10 000.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, слідчі територіального управління ДБР, розташованого у Львові, виявили факт розкрадання зі складу військової частини тепловізійних прицілів і приладів нічного бачення. Про це пише в Facebook прес-служба Держбюро розслідувань.

Наголошується, що в листопаді 2018 року в одній з військових частин у Львівській області невідомі викрали 7 тепловізійних прицілів марки ARCHER і 8 приладів нічного бачення. Оптичні прилади були виділені Україні урядом США в рамках програми міжнародної технічної допомоги. Вартість викраденого майна становить 4 529 933 гривень.

За версією слідства, викрадення військового майна відбулося через недбале ставлення начальника складу ракетно-артилерійського озброєння до обліку та схоронності довіреного майна.

Раніше портал писав, винахідливі автозлодії придумали хитру схему для пограбування довірливих власників автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Київської поліції і закликає автомобілістів бути пильними.

Правоохоронці розкрили деталі хитрої схеми викрадачів авто.

Суть афери досить проста: злодії залишають під двірником гроші. Потім, коли водій сідає в машину і бачить купюру, він виходить з машини, а злодії в цей час витягують з авто цінні речі.

Нагадаємо, столичними правоохоронцями був затриманий зловмисник, який знімав з автомобілів номери і вимагав у їх власників 350 гривень за повернення, про що повідомляє Національна поліція Києва.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у США автомобілісти протягом багатьох років крали дорожні знаки з числом 69.