В останні роки в Києві з'явилося безліч різноманітних муралів. Але творіння художників не завжди залишаються недоторканими. Час від часу з’являються невдячні молодики, яким незрозуміло чому, шедеври митців заважають. І вони не шкодують нічиєї праці.

Так сталось і цього разу. Графіті художника Віталія Гидевана на Харківському масиві в черговий раз зіпсували невідомі.

Вандали залили чорною фарбою частину масштабного мурала "Селфи або гіпноз" за адресою Тростянецька, 6. Про це Інформатору розповів автор графіті Віталій Гидеван.

"Коли мені прислали фото зіпсованого мурала, я засмутився. Але завдяки підтримці родини, друзів та ЗМІ такі моменти переживаються легше. Навесні, як тільки потеплішає, я почну відновлювати графіті", - розповів художник.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що жителі Запоріжжя здивувалися незвичайній птиці на центральній площі. Люди на площі не розуміли, звідки несподіваний гість взявся посеред міста.

Часто стається так, що звичайна прогулянка супроводжується якоюсь незвичайною історією або пригодою, про яку згодом приємно згадувати і поділитися зі своїми знайомими або користувачами інтернету. Подібний випадок був зафіксований в Запоріжжі, відповідне відео про який виклали на сторінці групи "Улюблене місто Запоріжжя" в соціальній мережі Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.uа": критичні проблеми з заробітними платами медичних працівників призвели до того, що чималу їх кількість відправляють у відпустку за свій рахунок. Як стверджують юристи, це є прямим порушенням прав, оскільки відпустка має надаватися виключно за угодою сторін. Також вони дали рекомендації, як діяти, якщо вас примушують писати заяву про відпустку за свій рахунок.

Також "Знай.uа" писав, що ветерани АТО, які брали участь у захисті Донецького аеропорту, провели прес-конференцію в Києві, в ході якої закликали не використовувати Кіборгів, а також інших учасників АТО в політичних цілях.