У суботу, 9 лютого, в Києві на перетині вулиць В'ячеслава Чорновола і Златоустівської сталася страшна ДТП. Зіткнулися Mitsubishi ASX і Renault Logan служби таксі Uber.

Про це передає Інформатор.

За попередньою інформацією, зіткнення відбулося на перетині вулиць. В таксі знаходився пасажир, який не постраждав. У Mitsubishi їхали дві дівчини, яких довелося госпіталізувати.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За словами очевидців, водій Uber їхав на високій швидкості і проігнорував правила дорожнього руху. Як повідомляють поліцейські, водій був у втомленому стані.

На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Раніше повідомлялося, що у Києві на вулиці Льва Толстого 9 лютого автомобіль марки Renault Megane вилетів на тротуар і врізався в терасу ресторану Pastateca.

Про це повідомляє "Інформатор".

Аварія сталася приблизно о 15 годині. За словами свідків, Renault підрізав автомобіль Audi, який проїжджав повз.

Щоб уникнути зіткнення, водій Megane виїхав на тротуар і зніс клумби і декорації, влетів на терасу ресторану Pastatecа. Водій Audi зник з місця події.

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Літню терасу ресторану закрили на зиму, а людей у цей момент на тротуарі не виявилося. Водій відбувся лише легким переляком.

Нагадаємо, у Києві сталася страшна ДТП на вулиці Олени Теліги. Mercedes і Peugeot, намагаючись уникнути зіткнення, вилетіли з дороги. У результаті одна з машин на великій швидкості влетіла в стовп, а друга заїхала на пагорб і врізалася в дерево.

Раніше Знай.uа повідомляв, в Інспекції безпеки дорожнього руху Нацполіції розповіли, яка дорога на Київщині найгірша і на неї більше всього скаржаться водії.

Також Знай.uа писав, у Києві сталася аварія. На вулиці Олени Теліги зіткнулися два легковики марки Mercedes і Peugeot.