У Голосіївському районі Києва в суботу, 9 лютого, сталася масштабна пожежа в офісній будівлі. Про це передає прес-службі ДСНС.

"9 лютого о 23:08 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України в м.Києві надійшло повідомлення про пожежу в триповерховій офісній будівлі на вул. Казимира Малевича, 86-г, що в Голосіївському районі. По прибуттю перших пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що загоряння сталося на третьому мансардному поверсі з розповсюдженням вогню на покрівлю будівлі", - йдеться в повідомленні.

01:10 пожежу на площі 200 кв. м локалізували, а о 02:05 - ліквідували. До гасіння залучили 80 рятувальників та 16 одиниць техніки. Жертв і постраждалих, на щастя, не виявлено. У ДСНС з'ясовується причина займання.

Раніше повідомлялося, що у п'ятницю, 8 лютого, близько опівночі, у дніпровському студентському гуртожитку профтехучилища туристичного сервісу по вулиці Байкальській сталася пожежа.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пожежа почалася в одній з кімнат на 3 поверсі де мешкала студентка училища. На момент возгораня 17-річна дівчина перебувала в кімнаті.

На місце загоряння була викликана і прибула швидка допомога, екіпаж патрульної поліції, працювали 11 рятувальників і 18 пожежно-рятувальних частин. Були задіяні 4 спецмашини.

З кімнати студентку виніс рятувальник і передав її медикам, так як було виявлено, що раніше дівчина отруїлася, надихавшись димом. Надавши першу невідкладну допомогу її було госпіталізовано в дитячу лікарню №6.

Локалізувати і повністю загасити місце пожежі рятувальникам вдалося тільки через годину, 00:14. Вся кімната з речима - згоріли.

Нагадаємо, у ніч з 8 на 9 лютого в одному з дворів Києва на вулиці Павла Чубинського знайшли бездиханне тіло чоловіка.

Раніше Знай.uа повідомляв, на Дніпропетровщині у селищі міського типу Чортомлик, сталася пожежа. Будинок горів менше години, проте є загиблі.

Також Знай.uа писав, у центрі Москви сталася пожежа, через яку згоріли "вовки" Путіна.