10 лютого в Києві за адресою Кловський узвіз, 18 сталося ДТП. Porsche Cayenne влетіло в Suzuki Baleno, який був припаркований на тротуарі.

ДТП сталася приблизно 04:30.

Передає Інформатор.

Наголошується, що іномарка Porsche проїхала на червоний сигнал світлофора на вулиці Басейній. На це звернула увагу патрульна поліція. Правоохоронці спробували зупинити Cayenne, але водій не звернув увагу на вимогу поліцейських і зник. Як зазначає поліція, автомобіль ще раз проїхав на червоне світло.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Після цього Porsche поїхав у бік станції метро «Кловська», а поліція поїхала на шляху прямування іномарки. При патрулюванні Кловського узвозу вони помітили, що посеред дороги стоїть Cayenne, а на тротуарі стояла розбита Suzuki. Попередньо, Porsche занесло на повороті і він влетів у Suzuki. Удар був такої сили, що Baleno відлетів на 15 метрів і розвернуло.

У момент зупинки транспортного засобу на Porsche були встановлені номерні знаки синього кольору, які можуть використовувати тільки на оперативному транспорті правоохоронців. До того ж, під лобовим склом виявили мигалку

На щастя, в результаті ДТП потерпілих немає. Пошкодження дісталися тільки машинам. Після пригоди водій «Порше» змінив сині номери на звичайні.

Під час розглядів поліція встановила, що синій номерний знак не належить даному автомобілю, а за мигалку на власник Porsche вже був притягнутий до адміністративної відповідальності. Однак суд довів, що це не було спецзасобом, оскільки частота відблиску не збігається з частотою оперативного транспорту.

На місці працювала патрульна поліція. На водія склали адміністративний матеріал. Водій успішно пройшов тест на алкоголь. Подробиці з'ясовують.

Нагадаємо, Жахлива ДТП в Китаї: 20 авто перетворилися на криваве місиво і загорілися

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Водій збив поліцейського і зник з місця події: постраждалий у реанімації, лікарі сподіваються на диво

Також Знай.ua" писав про те, що У центрі Києва через серйозну аварію перекрили рух транспорту