В українській столиці в ніч з 11 на 12 лютого на бульварі Лесі Українки недалеко біля ресторану Benjamin’s Sheinker сталася стрілянина. На місце інциденту негайно прибули кілька патрулів поліції.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, поліцейські виявили кілька гільз від рушниці 12-го калібру. Також поруч з рестораном знаходився білий седан Mercedes на транзитних номерах, біля якого постійно перебували кілька патрульних. Вони підтвердили інформацію про стрілянину, а також зазначили, що постраждалих в результаті неї не було. Більше жлдних коментарів правоохоронці не залишили.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Постріли з гладкоствольної рушниці зробив господар "німця", який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Що послужило причиною стрілянини та інші подробиці інциденту буде встановлено пізніше.

Варто нагадати, що в суботу, 9 лютого, близько 22.00 в "Linas cafe", яке розташовано на Великій Васильківській, 5 трапилася НП - відвідувачі відкрили стрілянину. Згідно з даними джерел в правоохоронних органах, поліцію викликала адміністрація розважального закладу, повідомивши на "102", що в кафе перестрілка і є поранені. Крім цього, надійшов дзвінок від потерпілого, який попросив правоохоронців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Бердянську Запорізької області жителі затримали громадянина РФ, який стріляв у приміщенні лікарні. Про це стало відомо з повідомлення поліції області. Так, 26 січня близько 15:35 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з міської лікарні про конфлікт і стрілянину в приміщенні лікарні по вулиці Консульській.

Нагадаємо, у тихому районі столиці сталася смертельна перестрілка: тіла розкидані по вулиці.

Як повідомляв Знай.uа українського депутата жорстоко зарізали у власному будинку.

Знай.uа писав, у Кабулі терористи захопили урядову будівлю.