В самому центрі української столиці на Хрещатику відбулася дика бійка за участю футбольних уболівальників. Так, невідомі напали на фанатів клубу "Айнтрахт" із Франкфурта, які відпочивали в закладі "Портер Паб". У результаті бійки постраждали 5 людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, бійка сталася пізно ввечері 13 лютого. Нагадаємо, що в четвер, 14 лютого, в рамках Ліги Європи УЄФА зустрінуться "Шахтар" Донецьк і німецький "Айнтрахт". Матч відбудеться в Харкові, але маса фанатів клубу з Німеччини прилетіли до Києва. Кілька десятків з них відпочивали в закладі "Портер Паб" на Хрещатику.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Так, приблизно о 22:30 туди підійшли близько 15 людей, які, за словами свідків, були одягнені у символіку футбольного клубу "Динамо" Київ. Вони напали на кількох фанатів німецької команди, після чого сталася масова бійка.

Більшість гостей покинуло паб і побігла на допомогу своїм співвітчизникам. У результаті бійки постраждали щонайменше 5 людей, на місце виїхали дві карети швидкої допомоги. Однак, від госпіталізації потерпілі відмовилися.

Варто нагадати, що в Москві в результаті ДТП на одному з перехресть отримала важкі травми кремлівська пропагандистка Скабеєва. Про те, що в ДТП потрапила Скабеєва, розповів один з учасників аварії, він же і викликав швидку допомогу для постраждалої. До того ж, Скабеева і сама спровокувала ДТП. Багато користувачів задалися питанням, чи дійсно це Ольга Скабееєа, яка є одним з головних пропагандистів Росії, але людина, що надала інформацію про ДТП, відповіла трикрапкою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зайцевій та Дронову загрожує 10 років в'язниці. Таке покарання вимагають потерпілі у смертельному ДТП в 2017 році. Про це стало зрозуміло зі слів адвоката Лариси Матвєєвої в Facebook. Адвокат каже, що 10 років – максимально можливий термін для статті, за якою звинувачують винуватці аварії.

Нагадаємо, у Миколаєві вибух ледь не відправив у повітря дев'ятиповерхівку: рятувальники встигли в останній момент.

Як повідомляв Знай.uа під Києвом відморожений неадекват жорстоко розправився з пенсіонеркою: розстріляв в голову.

Знай.uа писав, водій на шаленій швидкості переїхав пішохода, поліція просить опізнати тіло.