В українській столиці назріли проблеми з авіасполученням. Так, київський аеропорт імені Сікорського (Жуляни) скасував кілька рейсів з-за несприятливих погодних умов.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби аеропорти Галина Богданенко.

"Вночі через метеоумови було скасовано два рейси: Варшава - Київ авіакомпанії LOT і Київ - Ізмір авіакомпанії Pegasus", - пояснила Богданенко.

Як розповіли пасажири рейсу Варшава - Київ, їх літак покружляв над аеропортом і, не отримавши дозволу на посадку, повернувся у Варшаву. Керівник прес-служби аеропорту запевнила, що зараз аеропорт працює в штатному режимі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згідно з інформацією на онлайн-табло аеропорту Київ, рейс LO749 авіакомпанії LOT має прибути з Варшави вчасно - о 22:55. У той же час в розкладі на виліт з аеропорту на 13 лютого немає рейсів в Ізмір.

Варто нагадати, що в Індії стався інцидент за участю військового винищувача-бомбардувальника ВПС Міг-27. Згідно з попередніми даними пілот зумів врятуватися. У вівторок, 12 лютого, про це стало відомо з повідомлення видання "Бізнес.медіа", яке посилається на джерело на телеканалі NDTV.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що державна компанія "Укрзалізниця" запустила потяг за маршрутом "Київ-Лисичанськ" з повністю оновленим складом вагонів. Про це на своїй особистій сторінці в Facebook повідомив глава компанії Євген Кравцов.

"Вже кілька днів курсує новий склад поїзда Київ-Лисичанськ - оновлені і модернізовані вагони в новій корпоративній колористиці. Як і обіцяв - такі вагони будуть своєрідним маркером. Це сучасний і комфортний пасажирський рухомий склад", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Укрзалізниця запустила оновлений поїзд на найпопулярнішому маршруті: що змінилося, окрім квітів.

Як повідомляв Знай.uа Трап не витримав: пасажири в аеропорту посипалися як з решета, відео.

Знай.uа писав, звіряче вбивство у Харкові: клієнт жорстко розправився з таксистом, фото 18+.