У Києві практично одночасно відбулися два ДТП за участю громадського транспорту. Про це передає "Київ Оперативний".

Перша з аварій сталася недалеко від Святошинського шляхопроводу. Як видно на фото, автобус і маршрутка не змогли роз'їхатися. У результаті половина проїжджої частини виявилася заблокованою, що створило затор.

Схожа аварія сталася на Оболоні, де "притерлися" боками автобус і маршрутка. Користувачі почали жартувати над ДТП у соцмережах, мовляв, транспорт вирішив бути ближчим один до одного у день святого Валентина. Що ж, машини теж мають право на кохання, але тим, хто стояв у пробці, було не до сміху.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в середу, 13 лютого, в Києві на Столичному шосе сталася масштабна аварія. Вантажний автомобіль "МАЗ" зніс з мосту снігоприбиральну техніку.

ДТП сталася близько 07:00. Про це повідомив Інформатор.

Як стало відомо, у результаті ДТП, водія трактора "Київавтодору" забрала карета швидкої допомоги.

За даними джерела, обидва транспортні засоби рухалися у напрямку в бік Південного мосту. За попередньою інформацією, "МАЗ" їхав на високій швидкості, не встиг загальмувати і в'їхав у трактор "Київавтодор". Від удару його знесло на дві смуги, відірвало снігоприбиральну щітку. У результаті, зачепившись за відбійник, трактор злетів з мосту і перекинувся.

Водія снігоприбиральної машини терміново забрали медики, про його стан поки не відомо. Транспорт автодору дуже сильно пошкодило.

Власник "Мазу" відбувся переляком, його транспорт практично не пошкоджений, тільки трохи прим'ято бампер. Від удару вантажний автомобіль протягло по дорозі пару десятків метрів.

Нагадаємо, скандальний депутат розбився у ДТП посеред Києва.

Раніше Знай.uа повідомляв, дикий маршрутник побив і вигнав дитину на очах у пасажирів.

Також Знай.uа писав, моторошна аварія паралізувала центр Києва.