В українській столиці на вихідні, за прогнозами синоптиків, опадів не очікується. Проте на дорогах місцями ожеледиця.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на оперативні дані синоптиків.

засніжена траса
ожеледиця

У той же час Укргідрометцентр повідомляє, що в Києві 16 лютого буде хмарно з проясненнями, вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с, температура вдень 3-5º тепла. З метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає киян бути обережними, пересуваючись по місту, і рекомендує дотримуватися порад під час ожеледиці.

ожеледиця
ожеледиця

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що наступного тижня погода в нашій країні кардинально зміниться: після похолодання протягом кількох днів на українців очікує потепління, місцями до +11 градусів. Погода в Україні в кінці тижня і на вихідних зустріне нас дощами і мокрим снігом на заході, півночі і в центрі країни, про що розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі. Вона зазначила, що на півдні України буде сухо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 16 лютого, погода буде схожа з попереднім днем. Потеплішає ще на 1-2 градуси на сході України. Опадів не прогнозують. У неділю, 17 лютого, потепліє ще на 1-2 градуси в цілому по Україні. На заході країни місцями до +9, у центрі і на північному сході до +5-6 тепла, на півдні – до +7.

Нагадаємо, погода на вихідні: незвичайний антициклон переверне все з ніг на голову.

Як повідомляв Знай.uа погода на 16 лютого: Україна потрапить під сферу впливу красеня-антициклону.

Знай.uа писав, в Україну стукає весняний антициклон: синоптики пообіцяли сонячну благодать.