Київ давно вже асоціюється з втомленими дорогами і мостами, про яких у мережі ходять мільйони смішних історій, хоча самим жителям столиці не особливо весело від жахливих умов життя. Чого тільки варті фантастичні суми в платіжках, відсутність гарячої води в кранах, а також гори сміття, які на кожному кроці зустрічаються в головному місті нашої країни.

Проте зрідка трапляються події, від яких волосся стає дибки навіть у тих, кого складно чимось здивувати, що і сталося в суботу, 16 лютого, на одній зі столичних доріг. На вулиці Чорнобильській у Святошинському районі Києва під тролейбусом 39 маршруту провалився асфальт, про що стало відомо завдяки повідомленню dtp.kiev.ua.

У мережі також опублікували знімки і відео ганебної для київських властей події, на яких можна побачити катастрофічний стан дорожнього покриття. У повідомленні під знімками та відео говориться: "Пекло в Києві: на вулиці Чорнобильській великий жовтий тралік провалився в дорожню яму. Асвальт буквально розвергся під громадським транспортом. На місце НП виїхали дорожні служби".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що правоохоронці затримали в центрі Києві ворожку Земфіру, яка гіпнотизувала випадкових перехожих і виманювала у них гроші. Одна з жертв – жінка з Білорусі, заявила, що циганка загіпнотизувала її і в цей час заволоділа грошима, проте поліцейські не можуть нічого пред'явити ворожки, оскільки довести такий злочин практично неможливо.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.иа": в українській столиці на бульварі Пєскова сталося серйозне ДТП, в якому кілька людей отримали травми. Як стало відомо, на місці події працювали рятувальні бригади, які надавали допомогу кільком людям, постраждалим в результаті сильного бокового удару по одному з автомобілів.

ТакожЗнай.иа" писав, що жителів Києва потряс кричущий випадок, який стався в ніч на 15 лютого – на співробітницю Міжнародного Комітету Червоного Хреста було скоєно напад, в ході якого з неї зірвали ланцюжок з кільцем.

Видео с места: Преисподняя в Киеве: на улице чернобыльской большой жёлтый тралик провалился в дорожную яму . Асвальт буквально развергся под общественным транспортом на место ЧП выехали дорожные службы

Geplaatst door Влад Антонов op Zaterdag 16 februari 2019