На площі Перемоги напрямні острівці захистили від порушників правил паркування. Про це передає прес-служба КП "Центр організації дорожнього руху".

Співробітники КП протягом дня встановили дорожні віхи на відгалуженнях смуг руху на площі Перемоги, фізично виключивши паркування.

Раніше водії використовували ці території для паркування, що створювало ряд небезпек. Зокрема, через припарковані автомобілі була обмежена оглядовість перехрестя для водіїв, що значно підвищує ймовірність ДТП.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У комунальному підприємстві нагадують водіям, що позаду ТЦ "Україна" розташований багаторівневий паркінг, який зазвичай не заповнено.

Раніше ми писали, що відмиті мільйони на ремонтах доріг традиційно стають найбільш обговорюваною темою в ЗМІ і соцмережах. Під час засідання Постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції депутати розглянули питання безпосереднього зв'язку представників керівництва міста з тіньовими схемами КК "Київавтодор".

Тема невиправдано витрачених багатомільйонних сум стала одним з найбільш гострих питань. Правда, поки депутати взялися лише за рахунку корпорації дворічної давності, розглянувши рішення "Про затвердження звіту тимчасової контрольної комісії Київради з питань перевірки дотримання будівельних норм, державних стандартів і правил, порядку здійснення процедур закупівель та виконання договорів підряду при проектуванні, будівництві, реконструкції, ремонті та утриманні вулиць і доріг р. Києва за кошти бюджету міста у 2016 році".

Нагадаємо, депутати хочуть взятися за мафіозні схеми ремонту доріг Києва.

Раніше Знай.uа писав, що столична влада хоче перерахувати жителів хрущовок: у мерії пояснили, навіщо.

Знай.uа повідомляв, що на ліхтарях і ярмарках команда Кличка "відмила" 30 мільйонів: ще більше - на ремонтах шкіл і земельних питаннях