В українській столиці на вулиці Антоновича поліція заарештувала банду нальотчиків. Відомо, що грабіжники за ніч 17 лютого обікрали щонайменше чотирьох жителів Києва.

Так, злодіями виявилися громадяни Грузії, які перебувають в Україні в якості туристів і проживають в хостелі. Відомо, що ловили банду п'ять патрулів Нацполіції.

Автомобіль в якому пересувалися ймовірні правопорушники, зупинили за орієнтуванням близько о 4:30, 17 лютого. Про це пише Інформатор.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За інформацією столичних журналістів, про крадіжки правоохоронцям буквально одночасно повідомили співробітник служби таксі, у якого вкрали годинник і двоє іноземців, у яких вкрали портмоне, ланцюжки, годинники. Туристи розповіли, що на них напав молодий хлопець не слов'янської зовнішності.

В цей час інший чоловік "чатував" в машині і, коли вдалося відібрати у іноземців цінні речі, зловмисники швидко зникли. Практично в цей же час ще двоє грузинів їхали в таксі і вкрали у водія годинник. Водій не відразу помітив пропажу, а коли виявив, що зник годинник, чоловіки вже покинули автомобіль.

Автомобіль з польськими номерами, який розшукували за орієнтуванням, зупинили на вулиці Антоновича, 48а. Спочатку на місці працювали дві патрульних машини. Але четверо грузинів почали чинити опір при затриманні і проявляти агресію, тому за вищевказаною адресою прибули ще три автомобіля правоохоронців. У затриманих вилучили портмоне, двоє годинників (золоті і срібні) ланцюжки.

За словами затриманих, вони є громадянами Грузії, в Києві зупинилися як туристи в хостелі. Наймолодший з ймовірних грабіжників з посмішкою цікавився, чи є в українських камерах щури і чи дають ковдри.

На місці працювали п'ять машин патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Чотирьох чоловіків затримали і відвезли до РВВС. Деталі події встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі української столиці в ніч з 14 на 15 лютого на співробітницю Міжнародного Комітету Червоного Хреста було скоєно зухвалий напад. За інформацією поліцейських, жінку пограбували.

Нагадаємо, у Києві безсоромну злодійку зняли на відео: знайте в обличчя і не попадайтеся.

Як повідомляв Знай.uа задушив ногами: бігун дивом пережив напад гірського звіра.

Знай.uа писав, Мангер вперше назвав вбивцю Гандзюк: він був її безпосереднім керівником.