16 лютого на Березняках двоє дітей прогулювалися по тонкому льоду озера Тельбін.

Вони опинилися далеко від берега і вмить провалилися у воду.

Наголошується, що постраждалі прогулювалися по льоду заради того, щоб зробити фото. Дівчаток врятували небайдужі люди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При витаскуванні дітей їх крижаної води, двоє чоловіків також провалилися під лід.

Про це повідомляють очевидці інциденту

Інцидент стався приблизно о 17:00. На щастя, всі учасники події зуміли вибратися на берег до приїзду рятувальної групи. Ніхто не постраждав, а дівчаток передали батькам.

Рятувальники просять киян проявляти обережність і попереджати дітей про небезпеку виходів на лід, особливо, коли на вулиці тепло.

Варто нагадати, що у Львові вдалося врятувати жінку від самогубства завдяки дивним і страшним повідомленням, яке вона надіслала співробітниці. Жінка негайно звернулася в поліцію, і тільки завдяки цьому вдалося в останні хвилини зберегти життя людини, що вирішила звести з нею рахунки. Якби поліція і швидка запізнилися хоча б на саму малісь, все було б скінчено.

Про це розповіли на сторінці патрульної поліції України Facebook.

Про те, що жінка хоче звести рахунки з життям, правоохоронцям повідомила її колега.

«На спецлінію " 102 " звернулася громадянка розповіла: її колега, яка живе на вулиці Окружній, що хоче покінчити з собою», — йдеться в повідомленні.

За словами жінки, її співробітниця надіслала їй дивні повідомлення.

«Інспекторам, що негайно прибули за вказаною адресою, заявниця повідомила: працівниця написала їй повідомлення, з якого стало ясно, що та випила ліки в невідомій кількості», — відзначають в поліції.

Нагадаємо, Стихія спровокувала жахлива ДТП: 47 машин некруто

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Евробляхеры розбилися в жахливій ДТП: авто перетворилося в консервну банку

Також Знай.ua" писав про те, що Нелегальний рудник став могилою для десятків шахтарів, рятувальники не встигають витягувати тіла: перші кадри