У корпорації "Київавтодор" звернули увагу учасників дорожнього руху на те, що сьогодні вночі у зв’язку із ремонтними роботами обмежать рух транспорту. Об’їжджати потрібно буде естакадну частину Південного мостового переходу.

Про це Київавтодор попередив киян і гостей міста на офіційній сторінці у Facebook.

"З 22.00. 17 лютого до 05.00 год. 18 лютого у зв'язку з ремонтними роботами на естакадної частини Південного мостового переходу буде частково обмежено рух транспорту у напрямку з вул. Миколи Бажана на Столичне шосе", - інформують у корпорації.

Корпорація "Київавтодор" просить вибачення за тимчасові незручності і з розумінням поставитися до труднощів трафіку, пов'язаних з виконанням ремонтних робіт.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, валідатори, встановлені в минулому році в салонах громадського транспорту в рамках впровадження електронного квитка, почали прочитувати "картки киянина" . Тепер пільговики, які ними користуються, зобов'язані реєструвати свою карту при кожній поїздці. Написи на валідаторах в автобусах і тролейбусах змінилися.

Якщо раніше пасажири бачили "тест системи" або "закриту систему", то тепер на них висвічується "піднесіть картку" (правда, є і непрацюючі). Кондуктори активно цікавляться, у кого з пасажирів є "картка киянина", і просять її просканувати.

"Ось так, підходьте, прикладаєте, чекаєте, коли пискне", – не лінуються роз'яснювати кондуктори.

Вони пояснюють, що за кількістю зареєстрованих за допомогою валідатора пільговиків підприємство потім буде отримувати компенсації за їх перевезення. У Київпастрансі кажуть, що гроші під час реєстрації на валідаторі з картки не списуються.

Раніше портал писав, що київським пасажирам розповіли, як і де можна придбати електронний квиток у транспорті.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Києві перекриють найважливіший міст: водіям порадили готуватися до найгіршого. Рух буде частково обмежено у зв'язку з ремонтними роботами 19-20 січня.

Відомо, що рух буде частково обмежено у зв'язку з ремонтними роботами у ці дні.