В неділю, 17 лютого, близько 15:10 на гарячу лінію "102" повідомили про жахливу знахідку. Кияни побачили, що на вулиці Чигоріна, 49 лежить підозрілий предмет, схожий на гранату.

І справді, за попередніми даними правоохоронців, небезпечна знахідка лежала просто біля паркану школи. На місце прибули вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Частину вулиці тимчасово перекрили

Заявник повідомив, що предмет схожий на гранату Ф-1 лежить між двома вантажними автомобілями. Правоохоронці негайно прибули на місце інциденту і пояснили, що граната була без детонатора і, ймовірно, використовувалася школярами в навчальних цілях.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Частину вулиці тимчасово перекрили

За однією з версій, її могли використовувати учні школи, під час занять з допризовної підготовки. Предмет відправили на експертизу і відкрили вулицю для проїзду. Наразі подробиці інциденту з'ясовують експерти.

Нагадаємо, нашпигована вибухівкою іномарка влаштувала перегони з копами: загинули невинні. Перехожі на одній з вулиць міста помітили підозрілого чоловіка у балаклаві, який сів до машини з іноземними державними номерами.

Під Києвом області громадянин Грузії, тікаючи від поліції, скоїв ДТП, у якій одна людина загинула, ще одна отримала травми.

Про це повідомляють представники Національної поліції. Інцидент трапився в Борисполі. Поліцейські розповіли, що перехожі на одній з вулиць міста помітили підозрілого чоловіка у балаклаві, який сів до машини з іноземними державними номерами, про що заявили до поліції.

Після цього патрульні кинулися з погонею за автівкою "Volkswagen", яка підпадала під орієнтування.

Як повідомляв портал Знай.ua, у столиці елітна іномарка знесла припарковане авто. Як виявилося столичний "господар життя" перед тим тікав від копів.

Також Знай.ua писав про те, що в Херсонській області чоловік збив поліцейського та зник з місця подій.