У Києві стався кричущий випадок. У суботу вночі в супермаркеті на Оболоні п'яний киянин бійцівського пса нацькував на покупця через зауваження. Постраждав і патрульний, який намагався вгамувати неадекватного господаря і його вихованця. У результаті тварину застрелили, а чоловікові загрожує до п'яти років в'язниці.

Правоохоронці розповідають, що приїхали на виклик до магазину на вулицю Богатирську, на місці з'ясували, що чоловік у стані алкогольного сп'яніння зайшов в приміщення з собакою бійцівської породи, яка була без повідка і намордника.

"Один з відвідувачів зробив йому зауваження, у відповідь власник пса нацькував на нього тварина", - повідомили в патрульній поліції Києва.

Стаффордширський тер'єр

Потерпілого з численними травмами від укусів госпіталізували, але конфлікт не закінчився. Копи просили господаря надіти на собаку нашийник і прив'язати її, але той все ігнорував вимоги. Коли ж чоловіка спробували затримати, він нацькував собаку і на патрульного. Стаффордширський тер'єр повалив поліцейського на землю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поліцейський кілька разів вистрелив у пса, якого нацькували на нього і відвідувача.

Поранену собаку патрульні відвезли у ветеринарну лікарню, але вона померла на операційному столі. В ГУ НП Києва повідомили, що господаря все-таки затримали і відкрили кримінальне провадження за хуліганство.

Кияни всі вихідні обговорювали те, що трапилося. Деякі жаліли собаку, вважаючи, що вона стала жертвою неадекватності господаря. При цьому більшість вважають, що правоохоронці все зробили правильно. Люди скаржаться, що подібні небезпечні ситуації через безвідповідальних господарів виникають часто-густо.

А адже в Києві діють досить жорсткі правила утримання і вигулу тварин. Так, забороняється супроводжувати тварин у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Саме на власника покладається відповідальність не тільки за вихованця, але і за безпеку оточуючих.

Нагадаємо, що бездомний собака перетворив модний показ на своє шоу: глядачі забули про моделей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Києві молодий чоловік, намагаючись "звільнити" товариша з райвідділу поліції, покусав поліцейського, який його затримував.

Також "Знай.uа" писав, що у київському супермаркеті застрелили бійцівського пса: розірвав вухо та руку, господар п'яний, як чіп.