У Києві встановили стовпчики для захисту острівців безпеки на дорогах, де часто паркуються автомобілі. Такий захист встановили співробітники КП "Центр організації дорожнього руху".

Про це організація повідомила на своїй сторінці у Fаcebook.

"Нагадуємо, що цієї суботи співробітники КП "Центр організації дорожнього руху" встановили дорожні віхи на напрямних острівцях на площі Перемоги. Таким чином було унеможливлено паркування, яке обмежувало оглядовість, що в свою чергу підвищувало ймовірність ДТП", - йдеться в повідомленні.

Стопвпчики встановили у суботу, 16 лютого, на площі Перемоги.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Парковка обмежувала огляд перехрестя водіями, що підвищувало ймовірність ДТП", - також пояснили в Центрі.

Так виглядала дорога до установки стовпчиків:

Раніше обмежувачі з'явилися в районі Поштової та Бессарабської площ. Такі заходи допоможуть підвищити безпеку для всіх учасників руху - і водіїв, і пішоходів.

До речі, огородили стовпчиками і тротуар біля офісу КП на вул. Б. Хмельницького. Раніше він був заставлений машинами, і кияни часто сміялися, що комунальники не можуть навести порядок навіть у себе "під носом".

Нагадаємо, що в Києві автівка марки Peugeot заблокувала виїзд з парковкипозашляховику Toyota. Для того, що, виїхати, водієві довелося піти на крайнощі.

Раніше "Знай.uа" писав, що в центрі Києва співробітник посольства США припаркувавпозашляховик в кущах. На фотографіях видно, що позашляховик марки Toyota передніми колесами наїхав на кущі, які ростуть на клумбі вздовж тротуару.

Як повідомляв портал "Знай.uа" повідомляв, що на ліхтарях і ярмарках команда Кличка "відмила" 30 мільйонів: ще більше - на ремонтах шкіл і земельних питаннях.