У Києві по-новому бюряться з "героями парковки". Попередження та штрафи більше не працюють, водії продовжують грубо порушувати правила дорожнього руху та безпеки. Тому столична влада вдалась до радикальних заходів.

Про це пише "Сьогодні."

Співробітники КП "Центр організації дорожнього руху" продовжують захищати стовпчиками острівці безпеки на дорогах, де часто паркуються авто, створюючи аварійні ситуації. Такий захист 16 лютого встановили на пл. Перемоги.

нові обмежувачі

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Парковка обмежувала огляд перехрестя водіями, що підвищувало ймовірність ДТП", – пояснюють в Центрі.

Раніше обмежувачі з'явилися в районі Поштової та Бессарабської площ. Такі заходи допоможуть підвищити безпеку для всіх учасників руху – і водіїв, і пішоходів.

центр Києва

До речі, огородили стовпчиками і тротуар біля офісу КП на вул. Б. Хмельницького. Раніше він був заставлений машинами, і кияни часто сміялися, що комунальники не можуть навести порядок навіть у себе "під носом".

обмежувачі на Грушевського

Нагадаємо, в Україні запропонували більш жорстко карати зловмисників за крадіжку автомобіля. Так, за угон авто можуть не лише накласти штраф з конфіскацією майна, а й кинути за ґрати на 8 років.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українці розкрили "витончену" схему шахрайства під час розмитнення автомобілів з єврономерами. У Харкові афнристи не лише забрали гроші, а й навіть ключі від машини.

Також Знай.ua писав, що до закінчення пільгового періоду розмитнення залишилось менше тижні і на митницях виник ажіотаж. Українці продовжують ввозити євробляхи, сподіваючись встигнути їх розмитнити.

Дивіться: В Україні запрацювали нові правила паркування та жорстке покарання за порушення