Ввечері у понеділок, 18 лютого, в Києві на вулиці Ольшанській неадекватний водій врізався у авто з трьома дітьми в салоні, після чого ще 10 хвилин його таранив. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила колишня телеведуча і бізнесвумен Софія Кудіна.

Як стало відомо, жінка з чоловіком і трьома дітьми поверталася додому близько 21:00, при цьому вони їхали по вулиці Ольшанській у бік Зверинецької. Кудіна підкреслила: "Ольшанська - вулиця з двостороннім рухом, але неширока, плюс дорожнє покриття там таке (хто їздив, знає про ці ями), що ми їхали кілометрів 20, може бути, 30 в годину".

В цей час назустріч їхав Touareg, при цьому він не збирався зупинятися, незважаючи на те, що Кудіни загальмували. Позашляховик не помічав ні вибоїн на дорозі, ні перешкоду попереду, після чого врізався в авто Кудіної, однак удар, на щастя, був несильний.

Однак на цьому інцидент не закінчився. Водій Touareg через кілька хвилин повільно покинув машину, при цьому його рухи видавали сильне алкогольне або наркотичне сп'яніння.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бізнесвумен розповідає: "Він тримався за дверцята своєї машини, він не міг стояти на ногах, але було очевидно, що він знаходиться під сильним впливом алкоголю або наркотичних засобів. Він, хитаючись, ледве пересуваючи ноги, підійшов до нашої машині, вхопився за неї і почав стукати нам по вікнах, щось кричати, - ось тоді діти не на жарт злякалися".

Далі винуватець ДТП повернувся за кермо і почав таранити їх авто, при цьому ні на слова чоловіка Кудиной, ні на зауваження перехожих він не реагував. Кошмар тривав близько 10 хвилин, після чого на місце аварії прибули правоохоронці.

Кудіна переконана, що за кермом Touareg перебував Роман Клочок, який раніше вже притягувався за водіння в нетверезому стані. Проходити огляд на місці чоловік відмовився.

Софія обурена тим, що копи ніяк не можуть змусити водіїв з явними ознаками сп'яніння здати аналізи. Вона вважає, що безкарні п'яні водії являють собою величезну небезпеку. Вона закликала всіх громадян не закривати очі на подібні випадки і об'єднатися для захисту дітей та створення безпечного простору на дорогах. Також вона заявила про те, що покарання для таких водіїв має бути максимально жорстким.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в будівлю київської адміністрації увірвалися невідомі, які влаштували скандал з охороною.

Як повідомляв портал "Знай.uа": працівниця одного зі столичних кафе відмовилася виключати російську музику і при цьому заявила, що ненавидить українську.

Також "Знай.uа" писав, що в столиці України на одній з доріг прямо посеред вулиці з'явилася величезна яма, в яку може поміститися автомобіль.

Geplaatst door Sonia Kudina op Dinsdag 19 februari 2019