Стало відомо про те, що в столичному метрополітені пасажирів зникають грошові кошти прямо з банківських карток, причому "магічним чином".

Про це у вівторок, 19 лютого, написав журналіст Олекса Ярославцев на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за словами Ярославцева, з його карти знялися гроші за проїзд в метро, хоча він навіть не перебував у Києві.

"Упс. Друзі, слідкуйте за витратами Paypass. Я зараз не в Києві, а Київський метрополітен намагається зняти гроші", - попередив українців журналіст.

Упс. Друзі, стежте за витратами Paypass. Я зараз не у Києві, а Київський метрополітен намагається зняти гроші.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Олекса Ярославцев op Zondag 17 februari 2019

Раніше ми писали про те, що державний банк "ПриватБанк", який знову потрапив у гучний скандал із клієнтом, відповів на звинувачення в шахрайстві кредитних позик на покупку товарів і пояснив причини завищених нарахувань.

"Приватбанк - банк шахрай. З теплим кредитами обдурив мене на 7200 грн. А сам банк заробив 2000 грн. Банк укладає угоди з фірмами, збільшуючи вартість виробів (вікон) і потім дає кредит", - обурюється клієнт Геннадій Чеснаков.

Співробітники служби підтримки банку "ПриватБанк" відреагували на скаргу. Від імені банку клієнту висловили співчуття за ситуацію, що склалася.

Нагадаємо, що у минулому році КП "Гідроспоруди" виграло тендер на 72,8 мільйонів гривень на обслуговування зливової каналізації. В якості субпідрядника комунальники залучили ТОВ "Центр реконструкції та дизайну" та перерахували фірмі 68,4 мільйонів гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, нові податки на нерухомість в Україні розорять і без того убогий народ. Так, хто має у власності понад 100 квадратних метрів, сплатить до державного бюджету на 300 гривень більше, ніж у минулому році.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" знову відзначилася своїм "турботливим" ставленням до пасажирів і "бездоганним" сервісом. Пасажири нових розхвалених на всю країну вагонів поскаржилися, що не змогли потрапити в туалет, не дивлячись на те, що квитки коштують понад 600 гривень.