В українській столиці п'яні молоді люди у дворі житлового будинку за адресою Ревуцького, 25 на автомобілі Mazda 6 ганяли по двору і розбили два припаркованих авто. В результаті постраждали авто Audi A8 та BMW 7.

За інформацією столичних ЗМІ пригода сталася близько опівночі.

Власник розбитої Audi заявив, що вночі він почув звуки зіткнення автомобілів. Виглянувши у вікно, він зміг побачити, що його авто розбите, а з подвір'я вже виїжджає Mazda. Також він додав, що перед цим він чув звуки автомобіля, який кілька разів проїхав по території двору. Зіткнення з обома автомобілями чоловіки на Mazda здійснили заднім ходом.

Поліцейським, які прибули на виклик, вдалося затримати п'яну компанію буквально в 50 метрах від двору, де були розбиті автомобілі. Чоловіки вирішили зупинитися, щоб замінити колесо, яке, швидше за все, заблокувалося під час зіткнення.

У водія Mazda були всі ознаки алкогольного сп'яніння, але він відмовився проходити тест на Драгер. Крім того, у одного з двох пасажирів поліцейські виявили наркотики. Всіх трьох доставили до найближчого управління поліції. В результаті зіткнення у Audi A8 зламаний задній міст, BMW 7 отримав пошкодження передньої частини.

Варто нагадати, що під Харковом перекинулися чотири авто. Загинула людина. Пригода сталася вранці 14 лютого. На трасі в результаті ДТП перекинулися: Volkswagen Transporter, Kia Rio і ВАЗ 2113, а також була одна легкова машина. Про це повідомляє "Харківський кур'єр". В результаті аварії п'ятеро людей отримали травми і загинула одна жінка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що В понеділок, 18 лютого, в селі Мологів Білгород-Дністровського району Одеської області сталася трагедія. Зараз вже відомо, що 11-річна дівчина стала жертвою жахливої ДТП, яке сталася під стінами рідної школи. Зазначається, що водій автомобіля "ВАЗ" з причепом проїжджав поблизу навчального закладу, однак у момент проїзду на дорогу вискочила школярка, яку зачепило причепом.

Нагадаємо, з'явилося відео атаки на авто з дітьми відомої ведучої в Києві.

Як повідомляв Знай.uа у Києві водій 10 хвилин таранив авто з дітьми відомої ведучої.

Знай.uа писав, українцям доведеться платити за дороги: скандальна новинка приголомшила не тільки водіїв.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще