У Києві правоохоронці склали адміністративні матеріали на місцевого жителя за порушення порядку розміщення агітаційної продукції. Тепер киянину загрожує штраф до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Інцидент стався у Шевченківському районі столиці. За даними поліції, на вулиці Білоруській 28-річний житель Києва вивісив агітаційний плакат на балконі своєї квартири. За скоєння такого правопорушення передбачено штраф до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Правоохоронці склали на киянина адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 212-14 (Порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вибори президента України відбуваються в останню неділю березня п’ятого року повноважень глави держави. Таким чином, цього разу голосування повинно відбутися саме 31 березня 2019 року. Результати виборів мають бути встановлені до 10 квітня 2019 року.

Якщо жоден із кандидатів не набере 31 березня 2019 більше 50% голосів, то 21 квітня повинен бути проведений другий тур виборів, в який вийдуть кандидати, що посіли перші два місця за підсумками першого туру. У разі проведення другого туру виборів ЦВК має офіційно оголосити результати виборів до 1 травня 2019 року, а інавгурація новообраного президента відбутися до 31 травня 2019 року.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що більшість киян назвали Томос-тур засобом передвиборної агітації.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Порошенка можуть зняти з виборів: суд поставив крапку у скандальній справі.

Також "Знай.ua" писав про те, що щоб віддати свій голос на президентських виборах громадяни України, які проживають за кордоном, повинні дотримуватися ряду законодавчих вимог.