В українській столиці невеличке свято для фанатів вітчизняної авіації і голлівудських бойовиків. Так, до Києва прилетів легендарний літак-акула з фільму "Нестримні-3".

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, в знаменитому літаку Ан-26 знімалися такі голлівудські знаменитості, як Арнольд Шварценеггер, Сільвестр Сталлоне, Антоніо Бандерас та Мел Гібсон.

Відомо, що літак, який зібрали на заводі "Авіант", пройде в Києві плановий ремонт. Яскраві фотографії Ан-26, який, до речі, не збираються перефарбовувати, опублікували на сторінці київського аеропорту в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ліврею літака з акулячої пащею і черепами було створено спеціально для голлівудського бойовика "Нестримні-3". Акторський склад стрічки вражає, в ролях крутих найманців знялися найкрутіші актори Голлівуду: Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетем, Арнольд Шварценеггер, Антоніо Бандерас, Уеслі Снайпс, Мел Гібсон, Дольф Лундгрен", — йдеться у коментарі до фото.

Варто зазначити той факт, що літак-акулу АН-26 придбала для вантажних перевезень українська транспортна компанія. Літак, який зібрано на київському заводі, вперше піднявся в небо 28 грудня 1984 року.

Варто нагадати, що угорська авіакомпанія Wizz Air збільшить кількість рейсів у Львові. В авіакомпанії планують щотижня виконувати тридцять рейсів, а це значно більше, ніж було раніше. Про це свідчить повідомлення служби авіакомпанії в соціальній мережі Фейсбук.

Wizz Air вже з приходом літнього сезону суттєво змінить графік рейсів, так їх стане в рази більше. З аеропорту "Львів" імені Галицького авіакомпанія здійснюватиме рейси у десяти напрямках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2019 рік для України буде насиченим не тільки в плані майбутніх виборів – заплановано 6 масштабних навчань із залученням іноземних військ, які передбачають допуск в країну до 8 тисяч солдатів з різних країн НАТО.

Нагадаємо, всесвітньо відомий актор відмовився від нагороди президента Росії: я - українець.

Як повідомляв Знай.uа Укрзалізниця потрапила в гучний скандал, що нагадує фільми жахів.

Знай.uа писав, Україна з арабськими шейхами створила унікальний БТР, який вже наводить страх на весь світ.